Квіткові композиції в коробках - чим це зручно?



Створити квітковий настрій Вам допоможуть квіти у коробці. Такий подарунок виглядає стильно, випромінює настрій свята та довго нагадує про цей день.


Купити квіти в коробці у Львові


Замовити букет квітів у коробці у Львові вартує через те, що цей квітковий тренд сподобався майже всім дівчатам і давно покинув межі квіткових магазинів. Це прекрасний подарунок, який точно буде оцінений сповна ;) Якщо у Вас є бажання потішити маму, подругу, сестру, колегу, кохану – квіткова коробка впорається із цим завданням на всі 100%. Квіти в коробці – це гарний та елегантний подарунок.


Квіткова композиція в коробці не потребує вази, заміни води або ж якогось особливого догляду. Потрібно лише підливати по 50 мл води на день. Таким подарунком Ви не завдасте жодного клопоту, тільки гарний настрій та приємні моменти. Всередині коробки є флористична піна, яка забезпечує квітам все потрібне для тривалого життя. А запас поживних речовин в губці розрахований щонайменше на тиждень. Потім вміст можна легко дістати з коробки, яка залишається такою ж міцною і красивою, і в ній можна зберігати будь-що вдома. Дівчатам до душі такі милі та практичні предмети, які, до того ж, нагадуватимуть про Вас та Ваш милий подарунок.


У нас у Amber Flower House - квіткова крамниця у Львові практично не буває двох однакових букетів. Ми збираємо квіти в коробках з думкою про людину, для якої вони призначаються. Ми із задоволенням допоможемо Вам підібрати композицію для Вашого особливого випадку. Кожна з наших коробок надає елегантного та дорогого вигляду букету. Не залишається жодних сумнівів, що в цей подарунок вкладено душу.


При цьому, для Вас процес виконання замовлення залишається легким і приємним: просто залиште заявку в будь-який день тижня з 09:00 до 20:00 за телефоном, у нашій крамниці Amber Flower House - доставка квітів у Львові за адресою Зелена 204Б, ЖК Avalon або тут на сайті. Оплатити доставку квітів можна на сайті або при отриманні. Доставимо Вашу композицію в коробці цілодобово по Львову та передмісті.


Прямо зараз Ваша близька людина, можливо, мріє про стильний букет у капелюшній коробці. Виконайте мрію і Ви запам'ятаєтеся на все життя! А ми прямо зараз готові допомогти Вам у цьому.