При першому зверненні ми одразу хочемо дізнатись який саме букет квітів Ви хочете подарувати своїй близькій людині. У нас в крамниці ми класифікуємо букети по видам, на нашому сайті в каталозі ви можете знайти:

  • монобукети. Це композиції створені з одного виду квітів. Наприклад, букет троянд або піонів. Замовити такий букет з троянд, піонів, гортензій або тюльпанів з доставкою по Львову ви можете в цьому розділі.
  • збірні букети. Вони виконані з декількох видів квітів та зелені. Збірні композиції ми створюємо з різноманітних цікавих та екслюзивних квітів. Переглянути варіанти та обрати букет з доставкою по місту Львів можна тут.
  • квіткові композиції в коробках. Наші композиції в коробках користуються популярністю. Їх головна перевага в тому, що для такої композиції не потрібно шукати вазу. Композиція зроблена з допомогою флористичної губки, які пропитана водою. В ній квіти довше зберігають свіжість. Потрібно просто підливати воду в губку. Переглянути квіткові композиції в коробках можете за цим посиланням.

Також, в нас на сайті ви можете знайти весільні букети, стильні букети компліменти або величезні букети для вражаючих моментів.

Ще одна класифікація, яку ми приміняємо для наших композицій це букети для важливих подій. Ми з радістю допоможемо підібрати Вам букет до дня народження близької людини. Подарунковий букет на весілля або іменини. Чарівну квіткову композицію до Дня Матері, букет на 8 Березня або 14 лютого, Дня Святого Валентина.

Замовити букет квітів з доставкою по Львову з нашого каталогу можна тут.